20.2 – Kotimatka

Loppujen lopuksi erikoinen paikka tämä Marrakech. Soukit ovat uskomattomia kauppoineen ja sokkeloineen. Tänne ei kannata lähteä shoppailemaan liian tiukkapipoisena. Muuten voi tulla itku kun huomaa että olet maksanut liikaa. Se kuuluu tähän kulttuuriin. Niele tappio ja koita päästä voitolle seuraavassa liikkeessä. Kiva oli myös huomata, että ei nämä myyjät nyt niin iholle käyviä olleet, kuin netissä oltiin peloteltu. Osa syynä ehkä hiljaisempi turistiaika jne. Silti turisteja riitti sen verran, että ei ihan paikallisten kesken tarvinnut aikaansa viettää. Mukava oli myös kuulla Suomen kieltä siellä sun täällä. Tähän lienee syynä Norwegian Airin näppärä lentoreitti Helsinki-Arlanda-Marrakech ja kotiin päin.

null

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

fifteen − 13 =