24.1 Intia – Bangalore – Shoppausta Jayanagarissa

Maanantai mennyt mukavasti. Aamulla päätin lähteä tarkemmin tutkimaan lähialueen ostosmahdollisuuksia, eli mennä liikkeisiin kunnolla ja kysellä hintoja jne. Ja jopa ostella. Vika kuvasta hieman näkee jo mitä kaikkea täältä on jo hankittu.

Jossakin vaiheessa päätin siirtyä katselemaan hieman uusiakin alueita tässä lähellä. Riksakorjaamot eivät luvanneet hyvää ja usko alueen ostosmahdollisuuksiin meni lopulta kun eteen ilmestyi kaapelin purkajia. Pakko oli kääntyä takaisin ja palata tutulle alueelle. Päivä menikin katsellessa ympäriinsä. Hiljalleen alkaa saamaan parempaa käsitystä mitä alue todellisuudessa tarjoaa. Kunto ainakin kasvaa kävellessä mutta toisaalta intialainen ruoka ei ole ihan kevyimmästä päästä.

Hauskaa kun ihmiset alkavat tulla juttusille ja kysellä mistä kotoisin. Aina välillä joku kaivaa kameran ja haluaa päästä kuvaan kanssani. Eli menekkiä on. Taitaa kiinnostus olla kylläkin vain uteliaisuutta ja halua päästä valkoisen kanssa valokuvaan koska se kuulemma tuo onnea. Tiedä sitten kuinka hyvä onnenamuletti olen, hieman epäilen omaa onnen tuottamiskykyäni. Suomella on hyvä maine täällä. Kaikki tietävät Suomen koska Nokia on täällä todella arvostettu. Hieno homma.

Ohessa kuvia mitä kaikkea täältä löytyy ja mitä on jo alustavasti löytynyt. Yksi asia, mitä täältä täytyy tuoda, ovat tuoreet jasmiininkukkaketjut. Parasta aikaa yksi tuoksuu suoraan nenän edessä. Hintakin yhdelle ketjulle vain 20-30 rp.

Ehkä illalla suihkunraikkaana iltamarkkinoille katselemaan. Jos jokin esine kuvissa kiinnostaa niin käyn pyydettäessä hankkimassa. Liikkeissä on helppo valokuvata kun sanoo että täytyy lähettää vaimolle päätettäväksi ja arvioitavaksi;)

null
* Kultaa. Hinnat kuva koruille n. 3000 rp = n. 60 €
null
null
null
null
* Hinta n. 5 000 rp = 80 €. Kultaa. Hyvää onnea tuova taulu joka kuuluu tähän kulttuuriin
null
* Pronssia. Pirun painavia. Hintahaarukka 2 000 rp ja ylöspäin. Pienet halvempia
null
* kevyempiä. Ehkä n 1 000 rp = 20 €.
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

20 − 10 =