25.1 Intia – Bangalore – Iltakonsertti intialaisittain

Jahas..hieman erilainen konsertti. Ei paha. Kaljatelttaa ja bajamajoja ei näkynyt joten makailtiin sitten pehmustetulla istuma-alueella. Musiikki ja esiintyjät hieman erikoisia mutta ei pahoja. Varsinkin toisen hypnoottinen rytmi oli varsin mukavaa kuunnneltavaa. Tulipahan ostettua ihan levykin 125 rp. Yllätys oli että kuinka viileä ilma oli tänään. Suoraan sanoen paleli. Onneksi alueella oli lämmittäviä villapeittoja tarjolla.

Nyt syömään ja juhlimaan”jotain” paikallista juhlapäivää. Ei sentään suomalaiseen tyyliin. On ollut yllätys että täällä ei näy suomalaiseen malliin YHTÄÄN humalaista katukuvassa. Tupakan polttajiakaan ei paljoa näy kuten toisissa osia Aasiaa. Ehkä kaikki täällä todellisuudessa vaan joogaa ja harrastaa hyvää elämäntyyliä. Paha sanoa. Suomalaisilla olisi paljon opittavaa täältä eikä päinvastoin kuten me länsimaissa helposti kuvitellaan.

null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

seventeen − five =