27.1 Intia – Bangalore – Jayanagar elämää

Vika päivä. Lähialueella pyörimistä ja vikoja shoppauksia. Pakko oli sitten ostaa uusi cabin-laukku johon saisi sullottua osan tavarasta. Päälaukku on repeäimissillään tavaramäärästä. Ehkä pysyy joten kuten kasassa remmien avulla mutta mahdolliset ylipainomaksut huolettavat. Naapurikahvilan cappucinot ovat hyvän näköisiä mutta mitä tärkeintä, myös uskomattoman hyvän makuisia. Aivan taivaallisia. Hintakin vain alle 1 €. Illan ruoka oli myös ”jälleen kerran” hyvä. Ehkäpä nousi ihan listan kärkeen. Ensimmäisen kerran löytyi hieman tulisuuttakin makujen joukkoon. Huominen meneekin suunnitellessa että mikä tavara sopii mihinkin laukkuun. Illalla sitten tähän aikoihin lentokentälle ja matka kohti Suomea alkaa. Kun kotiin saapuu, ensimmäinen asia on että vaatteet pois ja suoraan saunaan. Eli tiedoksi kotiin että sauna päälle la illaksi.

null

null

null


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/13/kiintopi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply