6.6 Koh Tao

No niin..tänään päästiin jo hieman asiaankin. Hyvä päivä. Nukuttiin tosi myöhään matkaväsymykset kerralla pois. El Gringon hyväksi havaittu aamiainen puolenpäivän jälkeen. Tämän jälkeen skoottereilla kiertelemään saarta. Hieman sääli että aurinko alkoi paistelemaan vasta myöhemmin. Alkureissu meni pienessä pilvessä…..siis pilviä taivaalla. Freedom Beachin jälkeen tutulle Jansom Baylle jossa tunnelma oli ennallaan. Siinäpä tämä päivä lyhykäisyydessään. Nyt taas kyttäillään auringonlaskua View Cliff Resortin rantamökissä. Ei taida tulla parasta mahdollista mutta onhan näitä iltoja ja mahdollisuuksia vielä tiedossa. Iphone 4 joutunut hyvään tosikäytön testiin täällä. Saarelta löytyi sopiva paikallinen sim-kortti ja nyt päivitellään blogia puhelimen kautta. Eli toimii hyvin myös modeemina. Uskomattoman helppokäyttöinen ja monipuolinen vehje.
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

three × 4 =