7.6 Koh Tao – View Cliff Resort auringonlaskuja

Kesäkuun 7…tai mikä lie. Päivät menneet sekaisin heti alkuunsa. Sen verran kumminkin ajantajua jäljellä että huomenna pitäisi olla siirtyminen reissun kohokohtaan View Point Resorttiin. Oma uima-allas näkymällä odottaa. Erikoista oli että etukäteen piti maksaa puolet hinnasta. Ja ehtona oli että peruuttaessa rahoja ei saisi takaisin.

Tämä päivä meni taas myöhään nukkuessa. Ollaankohan me tulossa vanhaksi? Skootterista akku loppu joten uuden saamisessa oli hieman säätämistä. Aamiaisen jälkeen ajelua saaren toiseen päähän Nanguan View Point näköalapaikalle. Hieman pilvinen päivä taas mutta onneksi Suomessa tilanne uutisten mukaan päinvastainen. Mäkiä ja portaita täällä riittää kiivettäväksi. Kunto kasvaa ja kilot vähenee. Toisaalta hyvä ruoka tasapainottaa mukavasti tilannetta.

null
null
null
null
null
null
null
null


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/13/kiintopi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply