15.6.2019 – Villa Sarchi osa III – Amed – Bali – Indonesia

Hiljalleen alkaa aika käymään Amedissa loppuun. Vika ilta ja huomenna sitten Ubudiin pariksi yöksi. On kyllä ollut hyvä ja mieleenkiintoa herättävä paikka, vaikka ollaan lähinnä nautittu itse Villasta. Eilen tuli toki käytyä naapurirannan vanhan toisen maailmansodan aikaisen partiolaivan hylkyä katsottua. Merenkäynti hieman haittasi, koska eipä siinä merenkäynnin sekamelskassa paljoa nähnyt. Sai sen sentään käsityksen, että veden alta löytyy täällä kyllä ihan kivoja juttuja. Pakko tulla joskus paremmalla ajalla tutkimaan,

Agung hakee aamulla klo 10.00. Nyt nautitaan lopuista auringonsäteistä ja huomenna ihmetellään sitten eri asioita.

Ai niin…tuli ekaa kertaa maistettua kunnon Lobsteria eilen illalla. Piti tilata vuorokausi etukäteen ja toivoa että joku saa tuollaisen merestä kiinni. Joku kalastaja oli onneksi saanut. Hieman hintava sillä kuvan, mötikkä maksoi n. 700 000 rp. (vajaa 50€). Syötävää ei silti ollut kovin paljoa, joten loppulaskuun piti lisätä vielä toinen pääruoka. Eipähän tarvinnut nälkäisenä naapuripaikasta pois lähteä. Paikkana Selong Resort. Muuta tietoa paikasta ei ole kuin että kivalla paikalla.

Komea se on…
Ei tämä maapallo kuineen tässä aurinkokunnassa ja maailmankaikkeudessa varmaan ainoa ole. Vastaavia lienee löytyy, on ollut olemassa ja tulee olemaan. Hyvää yötä