16-18.6 Ubud – Bali – Indonesia

Eli Ubud tuli käytyä läpimenomatkalla Denpasariin ja lentokentälle kohti Singaporea. Olihan se ikävä herätä aamulla klo 04.30, jotta ehdit ajoissa kansainvälisien lentojen vaatimalle saapumisajalle lentokentälle (2 h ennen lähtöä). Hyvin ehdittiin. Uni tuli lennolla. Oltiin ajoissa uudessa maassa ja uudessa paikassa hyvinkin huomaamatta. Nukkuminen auttaa matkan teossa näköjään hyvin paljon. Toiset osaa tämän taidon paremmin kuin toiset. Nyt onnistui meiltäkin.

Pari Kuvaa Ubudista.

Auringonlaskut aina hienoja
Queen’s Tandoori – Ubudin paras Intialainen ravintola (meidän mielestä)
Majapaikasta oli turha etsiä pekonia aamiaisella, sillä olikin vegaaniaamiainen. Yllättävän ok.
Huom. Viime vuonna näitä ei paljoa näkynyt, muuta kuin harmaita perusmalleja ja hyvin karheapintaisia sellaisia. Nyt löytyy eri värejä ja muotoja joka lähtöön. Uutta oli se, että jos pinnassa ei tunnu röpeläisyyttä niin tällöin tuote on tehty muovista, ei aidosta tavarasta.