4.1.2022 – Seychellit – La Digue – osa II

4.1.2021 – Tällä hetkellä olemme jo pääsaarella Mahessa ja Beau Vallonissa. Palataan silti hieman ajassa taaksepäin La Diguelle muutaman kuvan kera. Koska korona tuntuu olevan hyvin ajankohtainen asia joka paikassa niin kerrataan kuinka tämän kanssa eletään täällä. Hotelleissa mitataan kuume joka aamu. Maskit pitää olla naamalla. Jos ei ole niin uhkana on iso sakko. Muuten rannoilla jne. voi olla maskitta. Jokaiselta esim. laivaan menijältä mitattiin myös lämmöt, henkilökunta kiersi koko ajan tarkistamassa että kaikilla on maskit kunnolla päällä. Samoin piti pysyä paikallaan ja ei saanut turhia kierrellä. Eli täällä ollaan asian kanssa ihan tosissaan. Onhan näiden elinkeino turismi niin parempi olla tiukkana kuin löysäillä. Maassa maan vaatimalla tavalla ja tämä ei ole ollut meille mikään ongelma tai rasite.

Le Domaine de L’Orangeraie on majapaikka hyvällä sijainnilla. Löytyy mukava valikoima erilaisia huonetyyppejä. Taaimmaisimpana ylempänä rinteellä olevat tarjoavat aikamoista luksusta, jos sitä mielii. Mekin olisimme mielineet mutta hyvä kun saatiin uudenvuoden ajaksi edes standard-villa. Sen verran täyttä oli, vaikka ajoissa oltiinkin liikenteessä. Uusivuosi itsessään meni täällä melko huomaamattomasti ohi. Suomessakin taisi olla isommat bileet mitä livelähetyksen kautta katselimme. Ilotulitukset tuntuvat olevan täällä iso EI.

Mutta palataan seuraavan blogin merkeissä pääsaari Mahen puolelta ja Beau Vallonista. Majapaikkana tällä kertaa Clef de Iles. Kiva paikka suoraan rannalla. Jos tänne mielii niin kannattaa pitää kiirettä sillä seuraavat puoli vuotta taisi olla jo varattuna.

Anse Severe. Hyvä ranta ihan hotellin naapurissa
Le Domaine de L’Orangeraie taustalla
Le Domaine de L’Orangeraie ja taustalla rinteellä olevat hulppeat huvilat
Le Domaine de L’Orangeraie päärakennus ja allas-osasto
Lime-puita
En ole ihan varma mutta Passion?
Mahe – Beau Vallon 3.1.2022 ilta