2022/05 Tukholma ja 02/ Tallinna

Pari pientä reissua lähialueille näin jälkikäteen päivitettynä. Ihan vain itsellemme muistoksi jotta myöhemmin muistaa missä tuli oltua ja milloin.

Tukholma 15-17.4.2022

Hotellina toimi parin yön ajan jo aikaisemmaltakin kerralta tuttu Hotel Freys ja sen yläkerran sviitti. Jos jossakin paikassa on hintalaatusuhde kohdillaan niin tässä. Sääli että tämä tietty huone on aika harvoin vapaana, mutta onneksi olemme olleet sen verran onnekkaita, että kaksi kertaa olemme tähän silti päässeet. Upean ylimmän kerroksen huoneen valtti on oma iso asuntoa kiertävä terassi. Alakerrasta puolestaan löytyy hyvät arvostelut saanut Belgobarenin ravintola. Ja sijainti tällä hotellilla on erittäin hyvä. Pääbussiasemalta pääset tänne kävelemällä parilla askeleella. Ja itse hotellista muutamalla lisäaskeleella ihan suoraan Åhlensin kulmalle. Oli mukava pieni irtiotto arjesta.

Tallinna 19-22.2.2022

Omalla autolla Tallinnaan talvilomalle. Auto Virukeskuksen parkkihalliin kolmeksi päiväksi. Itse hotelli sijaitsi vanhankaupungin keskuskadun varrella keskellä kaikkea. Tällä kertaa majapaikkana toimi Hotel Cru. Erikoisuus oli se että saatiin saunallinen huone. Vaikka ei ollut maailman isoin sauna mutta mukava se oli päivän hiet ja pölyt silti joka ilta löylytellä pois. Perinteinen Chakran intialainen jäi jostain syystä syömättä paikan päällä, vaikka tämä olikin suunnitelmissa. Ratkaisu oli että matkalla laivalle ajoimme Chakran kautta ja otimme take-away ruuat mukaan Espooseen. Jospa ensi kerralla pääsisimme taas paikan päälle. Hyvä pikkuirtaantuminen Suomen korona-arjesta. Tuliaisena sainkin sitten itselleni koronan jonka kanssa menikin reilu viikko sängyn pohjalla köhiskellessä.