1.6 Jakarta

Tällä hetkellä Jakartassa. Uusi passi saapui lentokentän poliisille eilen ajoissa joten matka pääsi alkamaan suunnitelmien mukaisesti. Hyvä näin koska hieman aiheutti ylimääräisiä huolenaiheita. Jakartassa saavuttiin hotellille paikallista aikaa klo 18.00 eli tämä tarkoitti sitä että matkaa oli kotiovelta tehty tasan 24 tuntia. Finnairin lento lähti hieman myöhässä mutta tämä ei haitannut koska Bangkokissa oli yli 4 tuntia vaihtoaikaa. Unet jäi hieman vähille koska kone oli täynnä rääkyviä pikkulapsia. Oli varsin hauskaa!

Jakartan koneessa tuli nuokuttua sen verran että nyt on virtaa täynnä. Hotelli upgradesi meidät parempaan huoneeseen mutta ilman hyödykkeitä. En tiedä mitä hyödykkeet olisivat olleet mutta tuskinpa paljosta jäätiin paitsi. Meillä on kaikki tarvittavat hyödykkeet mukana omasta takaa. Hotellina Novotel Mangga Dua Square ja hyvällä paikalla keskellä ostoskeskuksia, tarkemmin sanoen ostarin yläkerrassa. Muuta Jakartassa ei liene taida pahemmin turisteille olla. Katsotaan jos huomenna jaksaisi kierrellä hieman vanhaa kaupunkia (hollantilaisten Batavia) ja ostella saarilla tarvittavia artikkeleita kuten hyttysmyrkkyjä litrakaupalla.

Pari vinkkiä. Lentokentältä keskustaan taksilla 25 min ja hinta mittarilla oli 80 000 rp. Kentällä oli monen monta tarjoajaa ja vannoivat että matkaan menee tunti ja maksaisi teille vain 190 000 rp. Kuulemma todella ruuhkaista tähän aikaan. Kannatti pysyä päätöksessä ottaa Blue Bird yhtiön taksi. Nämä tuntuvat olevan niitä luotettavimpia täällä.

null
*Elikä tätä piirrosta ei enää taideta Finnairin koneessa nähdä vähään aikaan

null
*Jakarta lähestyy..ei tosin ihan keskustan kautta.

null
*Illalla hieman pyörähtelyä hotellin edustalla. Nyt alkoi tulemaan epäilys että ollaanko oikeassa hotellissa. Ottivat kyllä sisään mutta tunnistautuminen kesti kumman kauan. Pääasia että ollaan onnellisesti sisällä. Kahteellaan aamulla missä ollaan.

null
*Ruokakujalla oli monenlaista houkuttelijaa. Ainakin iloisia naamoja näkyi paljon.

null
*Ainakin kiinalaista on tarjolla lyhtyjen perusteella

null
*Oli totaalisen oudon niminen ruoka mutta pirun hyvä. Tulisuus sai kyllä kerrankin haukkomaan henkeä. Yksi annos ja kaksi olutta = 6 euroa = ei paha. Kannattaa kokeilla kaikkea erikoista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 + 18 =