1.6 Perhentian – Kuala Lumpur

Kuala Lumpur. Hiekka jäi taakse ja asfaltti tuli tilalle. Ihan mukavaa. Hotelli (Ancasa Hotel & Spa n. 80€ /yö) on osoittautunut myös hyväksi. Aina aluksi kun paikkoja katselee netin kautta, niin varaukset menee hieman arvonnan puolella. Koskaan ei tiedä mitä tarkalleen saaman pitää. Onneksi ei ole vielä ollut pettymyksiä.

Matka saarilta maihin meni aika pikaisesti aallokossa 25 minuutissa. Mennessä aikaa meni sentään yli 40 minuuttia. Kyyti oli kyllä aika hurjaa joten ainakin tuli hyvin herättyä. Taksilla Kota Bharuun ja koneella Kuala Lumpuriin. Seuraavaksi bussilla keskusasemalle ja vika etappi taksilla hotellille. Ei paha rasti. Oltiin ajoissa hotellilla joten ehdittiin kierrellä lähipaikat. Ei mitään maata mullistavaa mutta mukavaa uutta. Täällä ei olla aikaisemmin oltukaan. Lentokentällä kylläkin n. 5 kertaa.

null
*Mama’s Placen organisoima taksikuski odotteli rennosti satamassa. Tunnin matka kentälle 60 rm

null
*Kota Bharu. Islamimaisin alue Malesiassa. Se kyllä huomattiin viime kerralla. Erikoinen kaupunki paikan päälta katsottuna.

null
*Näkymä huoneen ikkunasta Kuala Lumpurista. KL Tower ja Petronas kaksoistornit. Tuttuja ainakin elokuvasta ”Ansa Viritetty”jossa Catherine Zeta-Jones ja Sean Connery kiipeilivät välitasanteella.
null
*China Town. Uutta ja vanhaa sekaisin. Jokaisesta maailman suuresta kaupungista löytyy oma China Town. Hassua mutta totta…jopa Pariisista.

null
*Vuodelta 1914. Ei ihan portugalilaisten aikakaudelta

null
*Petaling Street. China Townin pääturistishoppauskatu. Täynnä samaa krääsää mitä muuallakin. Ei löytynyt mitään meille. Tunnelma ihan kiva.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two × 1 =