11.6 Ubud – Tegalalang Ricefields ja Legong Dance

Toisen päivän ohjelmassa oli käydä katsomassa kuvaukselliset Tegalalang Ricefield Terraces eli terassimaiset riisiviljelmät. Keskustasta tänne noin 20 min taksimatka. Olisivat olleet ihan skootteriajelunkin päässä mutta helpompaa näin ja samalla halvempaa ilman mahdollisia lisäsakkoja. Kieltämättä hienot ja kameraankin jäi ”muutama” valokuva ja videot jatkojalostamista odottamaan. Ilta päättyikin sitten naapurissa olevan Ubud Palacessa (Puri Saren Palace) olevaan tanssinäytökseen. Jos tänne eksyy, niin pakkohan se on käydä ainakin yksi paikallinen hieno tanssinäytös katsomassa.

Jälleen yksi leppoisa päivä muuttui illaksi ja uuden aamun odotus alkoi jännittämään kummasti koska seuraavana päivänä olisi tiedossa yksi tämän reissun kohokohdista mitä tulee majapaikan suhteen. Vastaavatko odotukset todellisuutta? Nyt voi täällä yhden yön olleena jo sen verran sanoa että kyllä vastasivat. Kaikkien tähän mennessä tehtyjen reissujemme parhain ”mökki”ja sijainti missä olemme olleet, suoraan listan kärkeen kirkkaalla etumatkalla muihin.

null
*Tegalalang Terrace Ricefields

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 + five =