12.6 Indonesia – Lombok – Gili Trawangan ja Gili Meno – Goodheart

null
null
null
null
null
null
null
null

Maailma on pyöreä sanotaan, tulikohan se tänään todistettua, koska laivasta näkyy vain mastot? Olo on kuin Robinson Cruseolla aikoinaan nykypäivän standardien mukaan. Aurinkoa, tyhjiä rantoja, korallia, me ja pari muuta mökintäyttäjää.. Vastapäätä näkyy Trawanganin vilkkuvalot, sen jälkeen Meno maistuu. Mitähän Air antaisi saarista pienimpänä? Ehkä kuitenkin huomisen jälkeen Sulawesi ja Bunaken, vaikka täälläkin on hienoa snorklata, uskomme että siellä merenalaiset haaveemme täyttyvät, vaikka Meno Wall täällä Good Heartin edessä hieno onkin. Ohessa muutamia otoksia Trawanganin puolelta ja loput meidän elämästä ja toteutuneista haavekuvista Meno Gilin puolelta. Taksilla pääsee ja täällä siis hevosella. Sähköt katkeîlee, vessa ei vedä, suihku on merivedellä, jos sen kestää niin paratiisi on sinun!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

one × 5 =