12.6 Mabul Island – Water Village Resort

 

Viimeinen iltanäkymä terassilta. Huomenna nokka KL:n kautta kohti Thaimaata. Tioman jätetään suosiolla väliin, koska liian täynnä ja unelmat Malesiasta saavutettiin täällä sipadanilla ja perhentialla. Ei haluta ruuhkarantoja. Huomenna nähdään mennäänkö lentäen Samuille vai junalla körötellen Suratthaniin. Nyt hyvä ajankohta tehdä hieman yhteevetoa reissusta tähän mennessä. Lieviä mahaongelmia, kuumetta, palanutta nahkaa, kadonneita ja löytyneitä kenkiä, unohtuneita snorkkeleita, muutama outo paukama, revähtäneitä reisilihaksia, rakkoja jne eli pikkujuttuja, jotka kuuluu asiaan, eivätkä ole yhtään haitanneet menoa. Positiivinen lista liian pitkä lueteltavaksi. Mahtava maa tämä malesia. Ystävällisiä, huomaavaisia, uteliaita ja aitoja ihmisiä, hyvä sää, siistiä jne. Paha luetella kaikkea, mutta tämä maa vei kyllä sydämen. Kiva on thaimaakin, mut jos mahdollista joskus, niin malesiaan ja sulawesi-meren rannalle borneoon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 − 2 =