13.12 Intia – Chennai – Junailua ja Spencer Plaza ostoksia

Tiistai. Piti päästä testaamaan myös paikallisia junia. Hyvinhän ne toimivat ja liikkuivat mutta kyllähän ne mielikuvia myös vastasivat. Intiassa on junassa tunnelmaa….ja porukkaa. Sisäänpääsy vaatii voimia ja tarkkaavaisuutta. Tuttua paikallisille mutta ei meille muualta tulleille. Egmoren asemalta riksalla sitten Spencer Plazalle kiertelemään, katselemaan ja ostelemaan. Taas alkaa olemaan sama ongelma että mihin kaikki mahtuu. Pakko koepakata jossain vaiheessa. Viime reissulta palatessa kaikkien rojujen yhteispaino oli yli 50 kg. Eikä ylipainoja tarvinnut maksella. Varmaan sekin onni muuttuu jossain vaiheessa.

Aina välillä tulee mieleen että eikö tämä jatkuva hälinä, ihmispaljous ja torvien tuuttailu käy paikallisten hermoille. Ilmeisesti ei mutta vaikea kuvitella. Kyllä tässä lauantaina on mukava palata Suomen rauhaan. Ti ja ke opinnäytetöiden palautukset sekä arvioinnit ja sitten joululomalle. Kinkkua ja kaikkea muuta ei intialaista maha täyteen. Jos hyvin käy niin eiköhän nämä autojen torvien sointi n. 3:ssa viikossa ehdi päästä lähteä soimasta. Ja jos huonosti käy niin sitten pitääkin palata takaisin tänne Chennain meteliin palauttamaan sulosoinnut takaisin päähän. Eikä mahdollinen Delhi tuo varmaan yhtään sen suurempaa helpotusta. Toivottavasti ei tarvitsisi heti palata viikoksi takaisin. Kuka haluaisi lähteä mun sijasta? Vaihdan paikkoja saman tien jos pahin käy toteen!

null
*Sisäänkäynti Nungambakkamin asemalle

null
*Ei ole lumiongelmaa täällä Suomen tapaan. Ehkä roskaongelma..

null
*Pitihän se lippukin ostaa. Pari aseman väliä 4 rp. = 0,05€. Voi sanoa jo halvaksi.

null
*Eka juna meinasi viedä varpaat mukanaan. Oli sen verran täynnä että junan alkaessa liikuttamaan oli pakko peruuttaa ja nopeasti. Kun ei mahdu niin ei mahdu.

null
*Seuraavassa junassa oli enemmän tilaa ja tunnelmaa

null
*Mielenkiintoista arkkitehtuuria. Brittien siirtomaa-ajalta tai jotain muuta. En ole vielä saanut selville.

null
*Tämmönen pitäisi kuulemma saada kotiin. Katsotaan miten käy. Hinta tinkimättä n. 30€. Täytyy perjantaina tinkailla??

null
*Marmorista käsin veistettyä. Ei tosin hajua minne kotona sopivat mutta annetaan sitten halukkaille lahjaksi jos ei paikkaa löydy. Pakkohan ne oli ostaa kun halvalla sai. Ei aitoa marmoria vaan jotain/sekoitus? hieman pehmeämpää. Kiveä kumminkin.

null
*Sekava yleiskuva liikkeen tarjonnasta

null
*Isompi rasia 6000 rp ja pienempi 4000 rp. Tinkaamalla lähtee hinnasta tarvittaessa.

null
*Muuten vain taas sekalaisia. Lamppu yllättävän arvokas mutta kuulemma erikoista puuta. Tosin liian vaaleeta kotiin.

null
*Romua lisää…käsityötä kaikki

null
*Ja lisää laatikoita

null
*Korvakorut. Aidot helmet ja kultaa. Hintakin tosin 13 000 rp. = 180 €. Ja takuuta tuskin on. Varmaan ihan aidot mutta silti..noh voishan ne sitten mahdollisesti tammikuussa palauttaa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

three × two =