14-16.6 Bali – Bangkok

19.6 Bangkok. Hyvää tulevaa juhannusta. Säät Suomessa vissiin hyvät? Sama ongelma täällä Bangkokissakin…ei paista aurinko mutta lämpöä mukavasti. Joten emme valita.

Ex-Marriot eli nykyinen Anantara toivotti jälleen tervetulleeksi. Ehdottomasti Bangkokin mukavin paikka meidän mielestä mitä tulee majoitusten suhteen. Taitaa olla 6. kerta samassa paikassa. Yllätys oli, että yrittivät pistää meidät toivomusten vastaisesti jonnekin rakennustyömaata vastapäätä. Hetki mietittiin ja aloitimme valituksen. Saman tien upgreidasivat astetta parempaan, mutta tämäkään ei vastannut odotuksia. Joten kolmas vaihtoehto oli sitten 3 huoneen suite ja näkymä suoraan joelle. Lopultakin oltiin tyytyväisiä ja valmiita nauttimaan tästä loppuetapista. 5 yötä täällä ja kustannus n. 950€. Sen verran hyvin homma toimi täällä että tulemme jatkossakin edelleenkin tänne.

Balilla viime päivät meni mukavasti laineilla leikkien ja shoppausta harrastaen. Ja ihan muuten vain nauttien olosta ja olosuhteista. Seminiyak oli mukavan rauhallinen alue. Bangkokissa maailma ei puolestaan ole paljoa viime kesästä muuttunut. Yhtä leppoisaa. Ollaan vaan nautittu hotellista ja kaupungin antimista. Eli ei sen kummempaa täältä puolelta palloa. Harmi että kaikki hauska loppuu aikanaan ja paluu kylmään Suomeen odottaa kohta. Tuskin tarvitsee pelätä että parvekkeen kastelujärjestelmä on kuivunut kasaan mitä lämpötiloja on kotosalla seurannut.

null
null
null
null
null

*Anantara – Anantara Premier Suite
null
null
null
null
*Näkymiä parvekkeelta

null

*Yksityiskohtia paikan päältä. Anne tykkää näistä
null
null
null

*Jotain kuvia keskustasta
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 × two =