15.6 Bangkok – Marriot Resort & Spa – Golden Buddha

Täällä ollaan ja hyvin voidaan edelleen. Eilinen eka kokonainen päivä meni tutustuessa näkemättä jääneisiin nähtävyyksiin ja vanhoihin hyviin shoppailualueisiin. Elikkäs… aluksi katselemaan tutussa leppoisassa, itsekin hyväksi havaitussa asennossa makaavaan budhaan Wat Po temppeliin. Aurinko sattui paistelemaan sopivasti, joten kullatut katot kiilsivät juuri sopivasti kameralle. Ja filmiä paloikin sen mukaan. Miljoona valokuvaa ja muutama onnistunut. Pitäisiköhän syyttää kameratekniikkaa vai kameran käyttäjiä? Seuraavaksi taksilla Pratunamin hyväksi havaitulle alueelle. Pikkutyttöjen vaatteita täynnä, joten kummallakaan ei ollut mitään vastaan tsekata Indra Regentin alakerran ostari. Aikaisemmilla kerroilla oli jo ihan ok paikka, mutta nyt oli muuttunut vielä paremmaksi. Verrattuna MBK:hon, täällä hinnoissa ei ole ns. turistilisiä niin paljon, eikä tarvitse hikipäissään tinkiä ja miettiä että paljon tuli maksettua ylihintaa. Varmaan aina länkkäri maksaa hieman extraa, mutta ehkei niin varmasti täällä. Laukku täyteen hyviä Ellecit paitoja (175 bht) sekä muuta arkikäyttökamaa. Pratunam Mall edelleenkin, ”vaiheessa” mutta silti vähäinenkin tarjonta tarjosi kaikkea pientä erilaista, (venelamppu) mitä esim. seuraava päivänä MBK:sta ei löytynyt. Naisten vaatetarjonta ei kuulemma ihan tyydyttänyt. Loppujen lopuksi pakko luovuttaa ja taksilla takaisin hotellille. Tällä kertaa kuski oli täysin hukassa, joten jouduttiin turvautumaan Iphonen GPS:ään ja sen opastamana päästiin hotellille. Toivottavasti kuski oppi ensi kertaa varten reitin, jos tulee asiakkaita samaan osoitteeseen. Ilta menikin huoneessa toipuessa, joten ruokaakin oli pakko tilata huoneeseen.

Tämä päivä (15.6) lähti aamiaisella käyntiin. Liian paljon kaikkea hyvää, joten hetken oli toivuttava ennen kuin Skytrainillä MBK:hon shoppailemaan. Aikaa meni paljon ja peruskamat tuli hankittua, mutta jotenkin jäi fiilis, että seuraavalla kerralla ostoksille jonnekin muualle esim. takaisin Pratunamin alueelle ja reunamille. MBK:n piraattilevyjen myyntikojusta löytyi tällä kertaa kylläkin tuttua tutumpi myyjä, mikä hieman häkellytti lainvastaisen tavaran ostajaa. Huomenna pitää varmaan tarkastaa tänä päivänä vähempään jäänyt Siam Paragon (voimat loppui). Ruoka ainakin oli paikan Foodcourtissa erittäin hyvää (120 BHT / 2 hlöä = n. 2,5 €). Vaikka ruoan valinnassa oli hieman vaikeuksia, kun tarjolla ei ollut tuttuja pizzoja ja burgereita, niin löytyihän ne meille sopivat keitot ja riisit lopulta.

Ilta taas hotellilla. Loungen antimet nautittu ja iltauinti odottaa. Eilisen hyvä ostos ”tripod” kameralle, odottaa uutta testikäyttöä…eli joka asentoon taivutettava kameran jalusta, joka mahdollistaa kaukovalokuvien ottamisen, jotta sekä kuvaaja että kuvattava pääsevät samaan valokuvaan tai videoon. Jalustan voi taipuvien letkujalkojen avulla kiinnittää vaikka puuhun. Elikkäs… me lähdemme altaalle ja ehkä uusintaotoksia ottamaan. Varmaan miljoona kuvaa ja ei yhtään onnistunutta, mutta onneksi aina voi syyttää tekniikkaa.
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
Liian tuttu myyjätär? Ostaisitko tältä jotain? HUIJARI???????
null
null
Kotiin samanlainen kaappi . Mihin asukkaat mahtuu sen jälkeen?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 − nine =