16.12 Intia – Chennai – Aruna Sigree Hotel restaurant

Eilinen meni mukavasta pakatessa ja pyöriessä lähialueen kaupoissa. Illalla sitten eksyttiin kunnon pöytäliinaravintolaan syömään Aruna hotellin Sigree ravintolaan. Hankala löytää mutta etsintä kannatti. Oli todella hyvä ruoka. Itse ei tarvinnut paljoa annostella ruokia kun ympärillä hyöri palvelijoiden armeijaa.

Tänään aamulla vikat palaverit poikien harjoittelupaikassa. Puolen päivän aikaan vikoja ostoksia tekemään Spencer Plazalle. Noh nyt on laukku sitten täynnä lopullisesti. Pelottaa taas punnitukset. Vielä syömään, suihkuun ja sitten illalla klo 22.00 tullaan hakemaan kentälle. Kone lähteekin sitten lauantain puolella 02.00. Helsingissä pitäisi olla lauantaina siinä yhden jälkeen. Nyt voi tulla se paljon puhuttu kulttuurishokki. Hyvä reissu!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 × 4 =