16.6 Indonesia – Lombok – Gili Meno ja Gili Nanggu

null
null
null
null
null
null
null

Ja näitä Gilejä täällä Indonesiassa riittää!, Nykyinen asemapaikka tai sanotaanko heiluva paalumaja sijaitsee Gili Nanggulla. Emme ole varmoja täriseekö maa vai pettääkö mökin paalut, mutta pientä huojuntaa havaittavissa 🙂 Luultavasti tuuli heiluttelee joten kotosuomessa ei tarvitse hermoilla. Bangsalin satamassa ei jääty huijareitten ansaan, vaan hommattiin taksi itse suoraan asemalta n. 300 m suoraan satamasta lähtevää tietä sisämaahan ja taksit vasemmalla olevan aukion reunassa. Älkää luottako keneenkään satamassa, huijareita kaikki! Helmiostoksiakin tehtiin Menolla ja saatiin auringonnousukuvat, mikä on aamutorkkujille aika harvinaista. Nyt siis perillä onnellisesti, aurinko paistanut ja matkailijat tyytyväisiä. Huomista odotellessa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 − three =