16.6 Singapore – Orchard Road

Jahas..kolme viikkoa meni vauhdikkaasti. Hyvä ja onnistunut loma. Ei olisi paremmin voinut mennä. Nyt pakataan kamat. Chekkaus ulos klo 18.00 aikaan. Ilouutinen oli että hotellin Loungen antimet ovat edelleen käytettävissä tänään. Eli siellähän loppuaika meneekin mukavasti istuessa ja reissua muistellessa. Lento lähtee puoliltaöin ja on perillä Suomessa sunnuntai aamulla 06.35. Voi uni maistua kotiin päästyä jos koneessa ei onnistu nukkumaan.

Tämä päivä menikin kierrellessä Orchard Roadin shoppauskatua. Täytyy edelleen ihmetellä tavaran ja tavaratalojen määrää. Silti meidän saalis jäi pieneksi. Hyvä näin. Reissun kuvausaldo on 2799 valokuvaa ja videota. On ainakin materiaalia filmin rakentamiseen.
null
*Orchard Road – Shoppaajan paratiisi Singaporessa
null
*Ihmisiä riittää

null
*Lucky Plazan Hawker Center – Yksi Singaporen parhaimmista. Clay Pot Curry Chicken Noodle. Yhtä mahtava kuin edelliselläkin kerralla

null
*Sotilaatkin kunnioittivat meitä lähtöpäivänä tykinlaukauksilla. Aikamoinen pauke. Ilmeisesti joku juhlapäivä tulossa koska harjoitukset meneillään

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

ten − three =