17.1 Intia – Bangalore – Manjunatha Residency – Forum Mall

Ensimmäinen päivä alkaa olemaan ohi. Vaikka unet jäi vähille osalla viime yönä niin uuden paikan mukanaan tuoma eksotiikka piti väsymyksen tehokkaasti loitolla. Majapaikka on osoittautunut ihan hyväksi. Ainoa miinus ettei asunnossa ole parveketta mutta tämä puute on helppo kestää . No problemos! Lähikaduilla elämänmeno on perin intialaista vaikka vielä hyvällä alueella olemmekin. Tavoitteena on päästä vielä näkemään sitä ”köyhempääkin” elämänmenoa jotta mielikuva paikasta ei jää yksipuoliseksi ja vääräksi.

Koska tytöillä oli tänään vielä vapaapäivä, niin sehän tarkoitti sitä, että oli pakko lähteä tutustumaan lähialueeseen. Ja parhaitenhan se käy kävellen. Pitkän lontustelun jälkeen oli pakko todeta että ei olla enää kartalla, joten riksakyyti lennosta vei Bangaloren uusimpaan Forum Mall ostoskeskukseen. Ruoka oli hintaansa (alle 2. e) nähden erittäin hyvää. Vaatteitakin löytyisi tuliaisiksi jos jollekin kunnon sharit kelpaisi. Temppeleitä ja ihmetteleviä ihmisiä tuntuu olevan joka kadun kulmassa. Ihmiset ovat hyvin auttavaisia ja ystävällisiä. Tosin riksakuskeilla on vain raha mielessä ja sekin perinteisesti huijausten kautta. Tämä tosin kuuluu näillä leveyspiireillä tapaan joten jos asiasta on tietoinen niin ei huolta. Pääasia on että perille löytää ja aina on löydetty. Hauska yksityiskohta oli että eräs kahvimyyjä tunnisti Suomen sen tuhansista järvistä ja innostui kirjoittamaan terveiset tästä cappucinon pintavaahtoon. Ikävä oli juomalla tuhota kyseinen taideteos. Kyseessä ei tosin ollut oma kahvi.

Ja hieman työasioita jotta ei jäisi mielikuva että reissu on pelkkää shoppausta tms. Joka tapauksessa illalla selvisi soittamalla että huomisen 07.30 Wiproon töihinmeno olikin siirtynyt 2.00 pm. Itse pääsen paikan päällä näillä näkymin käymään keskiviikkona.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

three − two =