19.1 Intia – Bangalore – Wipro ja Jayanagar kaupunginosa

Tänään päästiin lopultakin töihin. Aamulla kuljettaja vei meidät Wiproon. Ruuhkasta johtuen matkaan meni n. 45 min. Normaalisti menisi n. 30 min. Perillä Samir (harjoittelijoiden esimies) odotti ja järjesti käytännön asiat jotta itse pääsin vieraana campuksen alueelle. Päivä meni parissa palaverissa Samirin ja Chandran (Samirin esimies) kanssa sekä tutustuessa alueeseen ja tiloihin. Hienosti esittelivät ja olivat selvästi ylpeitä työympäristöstään. Enkä yhtään ihmettele miksi, sillä ylpeä siitä pystyi hyvällä mielellä olemaankin. Ruokalakin tuli testattua ja hyväksi havaittua. Päivän ruoka max. 33 rp = 0,60 € ja valinnanvaraa riitti kaikille. Hieno työpaikka harjoittelijoilla tiedossa. Työnkuvakin on vissiin pikkuhiljaa alkanut selviämään. Ilmeisesti ensi viikolla alkaa hommat pyörimään sitten toden teolla.

Lopulta klo 17.00 takaisin majapaikkaan ja lähialuetta yhdessä tutkimaan. Kaikki tarvittava mitä voisi Intiasta kuvitella löytyvän, löytyy naapurikortteleista ja basaareista. Illan ruokapaikka kasvisravintola muutti vannoutuneen lihansyöjän mielipidettä radikaalisti. Vaikka ruoka menuu olikin hieman ”hepreaa” niin silti itse ruoka oli mahtavaa. Täytyy ihan sanoa että parasta tähän mennessä vaikka ei ne huonoja ole tähänkään mennessä olleet. Ja kaupan päälle oli vielä halpaa.

null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four + eighteen =