20.2 Pariisi – Hotel Lyon Mulhause – Bastille

Näköjään Pariisi jotenkin on sydämiimme paikkansa ottanut, koska täällä taas ollaan. Rooma kovana kakkkosena muiden Euroopan kaupunkien kanssa valitettavasti jäi toiseksi tällä kertaa vaikka kenties siellä olisi ollut pari astetta lämpimämpää.. Mikä tässä Pariisissa viehättää? Vastauksen jos osaisi kertoa ja itsellensä selittää, niin siinä ratkeaisi suuri arvoitus. Tätä on hyvä miettiä. Joka tapauksessa matka meni hyvin ja opittiin kantapään kautta että passi pitää olla mukana, vaikka ”Yhtenäisessä Euroopassa” olemmekin. Ilo oli maksaa 100€ tämän tiedon takia.(Passin haku taksilla: Kenttä-Kivenlahti-Kenttä). Hotelli Bastillen aukion vieressä erittäin hyvä meidän mittapuulla. Ohessa pari kuvaa ekalta illlalta..plus naapuri kujilta Rue de Lappelta. (Paikallisten menomestoilta). Ei malta odottaa huomista. Mitä kaikkea uutta tuokaan mukanaan. Ainakin 1830 vallankumouksen muistomerkki näyttää lupaavalta parvekkeelta käsin. Teemme huomenna yhtä suuren kumouksen Clignancourtin markkinoille;) Toivottavasti ei jää samanlaista muistomerkkiä jäljelle!

null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × 5 =