20.9 Pariisi – Porte de Vanves ja Île de la Cité

Päästy takaisin kotosalle. Matka meni yllättävän kivuttomasti. Päivitellään loppureissun tapahtumia ajan kanssa myöhemmin.

Vika päivä Pariisissa meni aurinkoisissa ja lämpimissä merkeissä. Aamulla metrolla paikallisten antiikkikirpputorille Porte de Vanvesiin. Oli hieman liian hienoa ja arvokasta meille ”krääsään” tottuneille. Mielenkiintoinen paikka silti. Seuraavaksi bussilla takaisin keskustaan. Hauska tapa katsella maanpäällisiä maisemia tummien metrotunneleiden sijasta. Kyyti kuljetti sopivasti ”Rautasillan” kupeeseen josta ”muutaman” valokuvan ja videon jälkeen käveltiin hissukseen keskustaan syömään. Lopulta taksilla suoraan kentälle. Perillä kotona n. 03.00 aamulla. Jälleen todella hyvä reissu.

null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

19 − five =