22.6 Boonsiri Place

 

Uusi paikka, uudet upeet näkymät bangkokin ylle..heh (näkymät paranevat tiistaina) Boonsiri place khaosanin läheltä. Hinta 1500 b yö. Halpa mutta hyvä, siisti, oma parveke ja tilava. Ajaa asian enemmän kuin paremmin tällä hetkellä. Päivä meni ekana paikan vaihdossa. Sitten mbksta parhaimmat paikat (tiedetään jo sen verran hyvin koko talo), seuraavana old siam center ja pahuratin intialainen sekamelska. Jos eilen oli huoli tavaramäärästä niin nyt alkaa olla paniikki. Täytyy aina luottaa että joku ratkaisu löytyy.. Aina on löytynyt joten miksi tämä kerta olisi poikkeus. Meidän paikka tämä bangkok. Kaupungista saa enemmän irti jos lähtee rohkeesti vain ”jonnekin”. Ei kandee jäädä mbkta tai muita tunnettuja paikkoja liikaa kiertämään. Hinnat laskee, farangit vähenee ja kokemukset kasvaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

five × three =