24.6 Bangkok – Wat Arun ja kaupunkikierros

Bangkok päivä. Eilisen lepopäivän jälkeen oli aika taas lähteä hieman katselemaan uusia ja vanhoja paikkoja. Aluksi Wat Arun temppelille jonka portaat osoittautuivat varsin jyrkiksi. Tokihan ne oli kiipeiltävä jotta valokuviin saisi korkeampaa ulottuvuutta. Seuraavaksi paikallisten jokiveneillä kanavia pitkin takaisin Pratunamiin shoppailuja varten. Bangkokia ei muuten turhaan sanota Aasian Venetsiaksi. Kanavat luovat omaa erilaista tunnelmaa asukkaineen ja asuntoineen. Samalla sangen kätevä, halpa ja nopea tapa liikkua paikasta toiseen. Siam Paragonin ostoskeskuksessa hieman ruokaa vatsaan (todella hyvää intialaista) ja taas jaksoi kierrellä ja shoppailla. Mellakoiden tuhoja näkyvillä paikka paikoin. Yllättävän vähän silti loppujen lopuksi. Siam Squaren pikkukujilta löytyi lopuksi ennen hotellin Loungeen palaamista pientä ostettavaa. Shoppaussaldo silti yllättävän pieni mutta nyt olikin tarkoitus olla järkevä eikä toistaa edellisten kertojen turhia ”krääsiä”. Huomenna voisi aamupäivän nautiskella hotellista ja illalla liikahtaa Sukhumwitin vilinään sekä Suam Lumpinin Night Bazaarille. Tosin huomennahan sen näkee mihin pädyttiin. Lopuksi vika päivä pyhitetty Chatchuchak-markkinoille jonka jälkeen myöhään illalla kentälle ja kotiin Suomeen.

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 − fifteen =