25.1 Intia – Bangalore – Shoppausta Commerce Street ja Brigade Road

Päivän teema sama kuin eilen mutta toisella puolella Bangalorea. Riksalla Brigade Roadille ja Commerce Streetin alueille oletuksena että ovat ostosmahdollisuuksia täynnä. Ja olihan niitä. Paikallisten alueita joten hinnat olivat hyvät ja suurimman osan aikaa jopa nähtävillä. Toki aina pystyi hieman pyöristelemään tasalukuihin joten mutta suuremmat tinkimiset eivät onnistuneet. Tavaraa lähti valtava määrä ja pakko oli luovuttaa kun rahat hupeni. Muutama rupia jäi jäljelle jotta pääsi riksalla takaisin omalle tutulle alueelle. Melkein Bangokin shoppausmahdollisuudet jäivät toiseksi verrattuna tämän päiväiseen. Täytyy varmaan palata uudestaan tunne joku toinen päivä.

Huomenna maassa ”jokin itsenäisyyspäivä” tms. joten tytöillä vapaapäivä. Ehkä suunnitelmissa ottaa tuttu taksi alle ja suunnistaa Bangaloren ulkopuolelle. Ei vielä varmuutta asiasta. Toki täälläkin riittäisi nähtävää. Illalla ilmeisesti isot juhlat ympäri kaupunkia kun porukka juhlii vapaapäivää. Ilmeisesti olemme menossa johonkin ulkoilmakonserttiin tässä lähellä. En tiedä tarkemmin koska tytöt ovat saaneet jotkin vapaaliput työpaikan kautta. Eiköhän se selviä myöhemmin mikä on ohjelma. Yamina

null
null
*Saa osiin. hinta n. 2800 rp. Mahtuisi matkaa mutta kaikkea muuta jo niin paljon
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

three + 15 =