27.2 Pariisi – Caveau de la Huchette ja Oubliettes – Belleville

Perjantai. Edellinen ilta meni hieman ”hieman” myöhään. Taksilla Notre Damen kautta Latinalais-alueelle Germain des Presiin ja Caveau de la Huchette Clubille. Seuraavaksi live-jazz ilta jatkui Caveau des Oblieuttes ravintolan kellarissa = entisessä vankisellissä. Yläkerrasta löytyy aito käytössä ollut ja säilynyt giljotiini. Ilta oli yksi reissun kohokohdista Angelina Jolien näkemisen kanssa (muita väheksymättä). Hotellilla vasta klo 04.00 (noin). Aamulla silti ylös kymmenen aikaan ja kohti entisiä tuttuja paikkoja Rue de Templelle. Paljon shoppauspaikkoja. Ostoskasseista päätellen oli kannattava reissu ainakin Annelle. Suomessa ilmeisesti lumimäärä kasvaa, täällä kasvit alkaa heräilemään kevääseen. Tässä olikin tämän reissun blogi. Jatkoa seuraa kesäkuun alussa perinteisesti Aasian suunnasta.
null
null
*Caveau de la Huchette
null
*Caveau des Oblieuttes
null
null
*taustalla tosikäytössä ollut aito giljotiini (harvinaisuuksia)
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two × 2 =