29.02 Amritsar

Hyvä päivä. Kunnon Intiaa, poliiseja ja hauskuuksia. Jotta todellisuus ei unohtuisi niin huomenna Dhillonin puheille tai päinvastoin. Tänään oli mahdollisuus kierrellä viime kerralta jääneet shoppausalueet. Tulos…pari paria kenkiä. Halvalla ja hyviä totta kai.

Yllä lyhyesti. Nyt pidemmin. Kyydillä rahaa vaihtamaan. Yllättävää että täälläkin yhtä hankalaa kuten Mumbaissa 6 vk sitten. Ei kumminkaan enempää tästä tällä kertaa. Ohut euronippu vaihtui tukevaan rupiapinoon. Tämä lienee pääasia. Seuraavaksi suunta vanhan kaupungin alueelle ja Hall Bazaar nimiselle shoppausalueelle. Paljon pieniä liikkeitä ja sokkeloisia kujia. Oikein mukavaa aluetta. Hassun hauska tapahtuma. Ihmettelin kun kadun vastapuolella oleva poliisi kutsui vihaisena puheillensa. Ihmettelin jo että putkareissuko tässä tulee. Hetken neuvottelun jälkeen ilmeni että hän halusi nähdä kamerastani hänestä mahdollisesti otetut kuvat ja vaati poistamaan ne. Valitettavasti tämmöisiä ei löytynyt joten asia oli selvitetty. Poliisi parka ei vaan tajunnut että mulla oli videointi päällä koko episodin ajan. Noh…kuviahan se vaati poistamaan, ei kieltänyt videointia.

null
*Rahan vaihtoa. Itse alue ei välttämättä herätä luottamusta.

null
null
*Pariisin tuli mieli. Muistaakseni Chennaissakin oli taannoin saman niminen paikka.

null
*Kenkä shoppausta

null

null

null

null

null

null

null
*Oli ihan elävä vaikka ei siltä kuvassa näytäkään

null

null

null
*Delhi Gate

null

null

null
*Trilium Mall.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

seven + fifteen =