29.5 Perhentian Islands

Aamulla herättiin sateenropinaan, joten hyvällä omallatunnolla saimme nukuttua reissun univelkoja edelleen pois, paitsi Harri aamunaikainen peipponen, istui aamukahvilla ypöyksin jo kahdeksan aikaan.
Eli Perhentian ja toinen päivä. Päivän tapahtumat voi kiteyttää helposti: rantaleikkejä ja snorkkelointeja. Kierrettiin pitkä kierros snorkkeloiden ympäriinsä ja saldo oli aika vaatimaton. Vihdoin Perhentian Resortin laiturin reunamilta taisi löytyä ne tämän alueen parhaimmat näkymät tähän mennessä. Kolme vuotta sitten nähty kilppari tökötti edelleen samassa notkossa, liekö kuitenkaan sama, mutta ainahan voi kuvitella että oli vanha tuttu. Aurinko porotti polttavasti edellisen illan ja yön massiivisen sateen jälkeen. Lepakot kerääntyivät kera lento-oravien kisailemaan rantapuihin. Illallinen skipattiin iltapäiväisen mahtavan maukkaan Traditional Malaysian Noodle Curryn jälkeen, nam, kieli jäi muistelemaan mahtavaa makunautintoa. Ilta himmailtiin omalla terdellä ja rannalla kameran kanssa leikkien. Ohessa kuvasaldoa, jonka taso on jälleen kerran aika vaihtelevaa. Siis samat tutut näkymät: ranta, palmu, vene, hiekka, aalto jne. mutta, silti meille itsellemmehän tätä tehdään ja uskokaa tai älkää, tunnistamme jokaisen laineen, jokaisen palmun ja rannan, vaikka niin samalta näyttävätkin. Näitä kutsutaan niiksi matkamuistoiksi ja sitten vanhana näitä luetaan, kun eilispäivää ei enää muista.

null
*Rantaa Perhentian Island Resortin edessä.

null

null

null

null
* Tuli uusi jääkaappi taloon? Ensin tuotiin isommalla veneellä, siirrettiin ponttoonille, joka vedettiin pienellä veneellä rantaan. Lopuksi kaveri ja kaverin kaverit avuksi ja niin pysyy maito kylmänä taas. Ei ole niin kuin meillä: auto oven eteen ja keittiöön, kiitos.

null

null
* Ja niin jätti joku jälkensä hiekkaan, jonka aalto huuhtoi pian pois…

null
* Canon ja Canon-miehen käsi.

null
* Linssi ja linssiluteen heijastumat.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

fourteen − 5 =