3.6 Kuala Lumpur – Tioman saari

Kuala Lumpur hyvästeltiin Chinatownin iltasykkeessä illallista nauttien. Kana oli syöty loppuun koko ravintolasta, joten ankkaa tilalle ja se olikin oikein hyvää.. Itse Chinatown on kuten kaikki muutkin kaupunkien turistirysäkadut, täynnä väärennöksiä ja kaiken maailman krääsää. Mutta täytyy myöntää että Chinatowneissa on oma viehätyksensä ja aina ne täytyy käydä katsastamassa jos sellainen kaupungista löytyy.

Aamulla aikainen taksi vei sovitusti lentokentälle ja lento Tiomanille starttasi aikataulun mukaan. Matka meni mukavasti yllättäen selkä menosuuntaan. Meillä oli vieruskaverien kanssa ainoat penkit joilla istuttiin niin sanotusti väärinpäin. Berjayan bussi odotti kentällä ja hurautti meidät suoraan hotellin eteen. Huonetta jouduimme odottamaan melkein 3 tuntia, koska olimme niin aikaisin paikalla ja checkout time oli klo 12.00.

Chaletille tullessa huomasimme iloksemme, että toiveemme vastakunnostetusta Standard Chaletista rannalla oli toteutettu. Oikeesti, alueen parhaimmalla paikalla suoraan rannalle kaikkein halvin mökki. Outoa, mitä kauemmaksi rannasta mennään, sitä kalliimmat olivat mökit. Yllättävä logiikka, mutta sopii meille

null
*Chinatownin Jalan Petaling kadun tunnelmaa. Hyvä ruokapaikka kuvassa

null
*Kiinalaisia lyhtyjä

null
*Lisää lyhtyjä.

null
*Berjaya Airin kapteenin rento tyyli. Käsi rentona ulkona kuin avoautossa konsanaan

null
*Kone määränpäässä Tiomanin kentällä. Lennon hinta menopaluu Kuala Lumpur – Tioman n. 100 €. Helppo ja kätevä tapa saapua tänne.

null
*Beriraya Resort – Standard Chalettimme mereltä päin kuvattuna. Hinta 4 yötä n. 500 €. Sijainti hyvä. Ruuat joutuu maksamaan erikseen.

null
*Ja hieman lähempää..

null
*Nyt ollaan jo tosi lähellä, koska näkymä on sisältä ulos

null
*Terassilta. Hyvä tsäkä meillä mökin suhteen. Yhtä hyvin majapaikan olisi voinut saada kauempaa rannasta. Kämppä on mukavan valoisa ja tilava sisältä. Ilmastointikin toimii hyvin. Telkkaristakin näkyy hyviä elokuvia ja jääkaappi on täynnä saaren verovapaita tuotteita.

null
*Nauttii ne muutkin täällä olosta. Ei olla ainoita.

null
*Rantanäkymiä

null
*Uima-allaskin löytyy vesiliukumäkineen. Täytyy varmaan käydä pikkulasten seassa testaamassa vauhti.

null
*Ja idyllistä rantaa riittää joka suuntaan silmän kantamattomiin.

null
*Auringonlasku suoraan mökin terassille. Siis ei laske sentään terassille vaan onneksi kumminkin mereen

null
*Oli hieno mutta varmaan joku ilta tulee vielä hienompia Eli kamera tulee olemaan täynnä auringonlasku kuvia

null
*Nyt jo teettää hankaluuksia valita ne parhaimmat kuvat

null
*Täyskuutamo luo illalla mukavan tunnelman. Pimeää, mutta silti aavemaisen valoisaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

eight + six =