31.5 Malesia – Tioman saari – Monkey Beach

null
null
null

Hieno päivä säiden puolesta. Aamulla yli tunnin kävely Monkey Bayn autiorannalle. Sen verran hikinen homma, että takaisin veneellä. Hieno ranta ja todella upeat snorklailumaisemat. Hyvän eteen joutuu usein näkemään vaivaa ja tänään se taas kannatti. Suunnitelmat jatkosta alkaa selviimään. Tiomanilla pari yötä lisää. Vaihdetaan toiselle puolelle saarta Juaraan, jotta näkisi sen toisenkin puolen. Keskiviikko illaksi tuttujen luokse Singaporeen ja seuraavaksi päiväksi varattiin lento Länsi-Sumatran Padangiin. Siitä eteenpäin taas auki, joten niistä sitten lisää kun itsekin tiedetään. Ohessa pari päivän otosta apinalauman hallinnoimasta autiorannasta ja sen kirkkaista vesistä.

null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

11 − 5 =