7.12 Intia – Chennai – Koyambedu Market – Abirami Mall – Thana street

Keskiviikko. Taas oli nukutun yön jälkeen voimat palautuneet. Joka kaupungista löytyy aina jokin paikallinen markkinatori. Täällä se oli Koyambedu Market, Bangaloressa Central Market. Markkinoiden jälkeen pienelle mutta omalla tavallaan idylliselle Abirami Mall ostarille. Viikonloppu lähestyy ja pojat olisivat kiinnostuneita lähtemään reissuun ihan kunnolla. Mukava kun ovat samalla tavalla seikkailunhaluisia ja uusia kokemuksia haluavia henkilöitä. Eli pitääkö tässä alkaa miettimään mitä pakata? Vaihtoehtojahan olisi vklopuksi tai pidennetyksi vklopuksi esim. Goa (kuulemma paras aika = liikaa porukkaa), Taj Mahal tai sitten Sri Lanka tai Malediivitkin löytyisi tästä melko läheltä. Ehkä kumminkin kannattaa pysyä maan sisällä. Katsotaan mitä keksitään vai keksitäänkö mitään. Lentokoneellahan tuo siirtyminen käy aika helposti. Bangkok olisi myöskin lähellä. Sehän onkin tuttuakin tutumpi paikka aikaisemmilta 5:ltä käyntikerralta. Pojat varmaan tykkäisivät paikasta. Äääähh…ehkä parempi pysyä vaan Intiassa .

Toistaiseksi aurinko paistanut kivasti. Joulukuu taitaa olla ns. monsuunin vaihtumisaikaa parempaa. Eli varmaan sadettakin saadaan jossain vaiheessa. Täällä kaupunki kuulemma pysähtyy ja tulvii kun vettä tulee kunnolla aasialaiseen tapaan. Onneksi ”kaikki” pakolliset paikat on nyt kierrytty auringonpaisteessa joten sadepäivätkään eivät haittaa. Pakotettu tauko olisi tervetullut. Perjantaina menen morjestamaan työharjoittelupaikan ihmisiä. Tämän majapaikan omistaja Anna piipahti tänään kylässä ja tervehtimässä meitä tyttärensä kanssa. Todella mukava persoona. Oli kuulemma tavoitellut minua aikaisemmin moneen kertaan mutta ”Master” on aina ollut muualla (seikkaillut ympäri kaupunkia). Mutta lopuksi tavattiin ja kiva näin.

null
*Koyambedu Market. Vimpan päälle paikallista. Kukka- ja hedelmämarkkinat. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka jotta saa käsitystä kulttuurista jne.. Tällä kertaa olin yksin mutta varmaan pitää palata poikien kanssa uudestaan. Aika syrjäinen sijainti.

null

null
*Jasmiinin kukan solmijoita. Tuoksut olivat taas aika mahtavia. Minkähän näköisestä puusta? kukat tulevat? Pitäisi selvittää joskus.

null
*Tunnelmaa oli vaikka muille jakaisi. Päivittäin vissiin n. 100 000 kävijää. Yksi valkonaama ei rutiineja tuntunut pahemman sekoittavan.

null
*Pahin painajainen olisi ollut joutua tutustumaan tämän paikan vessoihin. En tiedä olisiko tullut mentyä pakonkaan edessä. Tulee muistoja Borneon Kota Kinabalusta
null
*Erikoinen linnamainen rakennelma. Kunnon kivimuurilla suojattu alue.

null
*Banaanejakin löytyisi. Pari tällaista tuliaisiksi. Muuta ei sitten mahtuisikaan.

null
*Sisäkuvia

null
*Tämmöisen kun hankkisi huoneen seinälle tuoksuja tuottamaan niin lähtö tulisi kämpästä aika nopeasti. Eilinenkin laitos tuoksuu edelleen hieman liikaa. Silti sitä ei ole uhkauksista huolimatta siirretty parvekkeelle.

null
*Lähialueen jokirantaslummeja. Luulisi tulvan aikaan varpaat kastuvan kotona. Halpoja sijoituskohteita?

null
*Abirami Mall. Täältä löytyisi kotoisat olosuhteen lumimaailmasta. En käynyt sillä tännekin tullaan palaamaan yhdessä poikien kanssa. Kuvata ei saanut täällä (niin kuin yleensä muuallakaan sisätiloissa). Tämän ehdin ottamaan ennen kuin käskettiin lopettaa kameralla leikkiminen.

null
*Eli tässä tärkein syy miksi luultavimmin palataan. 4D elokuvateatteri. Liput 125 rp = 1,5 e. Kysyin mitä 4D tarkoittaa käytännössä mutta vastaus oli sen verran nopeaa intian-englantia joten ohi meni ja lujaa. Eiköhän se selviä kun käy testaamassa. Teatteri on kuulemma jo ihan oma nähtävyytensä.

null
*Purasawalkam aluetta ja Thana street. Shoppausaluetta kunnolla Chennain mittakaavassa. Ainoa mitä jäi käsiin oli iso läjä paikallisia aterimia ja ruoka-astioita. Ostaminen puolestaan oli oma episodinsa. Ekaksi joku laskee ostetut tavarat ja tekee kuitin. Kuitin kanssa maksamaan. Sen jälkeen eri kuitilla hakemaan tavarat eri tiskiltä jossa ne kaupan päälle vielä tarkistetaan ja varmistetaan että lasku ja tuotemäärät täsmäävät. Ei ihan pikassameininkiä

null
*Tästä tuli kauppa ostettua tyhjäksi vaatetuliaisiksi kotiin omalle kultsulle…vitsi:) . Ei kannata panikoida siellä lumen keskellä.
null
*Muitakin vaihtoehtoja löytyisi. Shoppaus vielä toistaiseksi hieman köyhää. Ainoat saaliit on pari simpukkaa ja läjä keittiöaterimia. Pakko parantaa tahtia jossakin vaiheessa.

null
*ja itsensä kuvauttajia riitti taas

null
*Tämän liikkeen jälkeen oli pakko jo piilottaa kamera jotta ei koko Chennaita tarvitse kuvata

null
*Pitihän se ottaa kuvaajastakin valokuva. Sopivan utuinen riksan peilin kautta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two × one =