7.4 Chennai

Eka päivä ja totuttu uuteen ilmastoon. Täytyy suoraan sanoa että ihanan lämmintä. Ei liian kuumaa mun makuu:)

null
*Lähtö. Koti näkyy tornin takaa ja vaimo nukkuupi vielä varmaan sikeesti kuvan otto hetkellä siellä jossain..

null
*Maisemat ja ilmasto muuttuneet kummasti. Ainakin keväisempi ilmasto. Kiva paikka löytyi tyttöjen opastamana majapaikan yläkerroksesta. Viimeksi tajunnutkaan koko kattoterassia. Hyvä auringonottopaikka?

null
*Minkähän noista ottaisi? Valinannanvaraa on

null
*Majapaikka Skywalk Mall ostarin suunnasta kuvattuna. Yksi noista korkeista rakennuksista on se missä tällä hetkellä asutaan. Tiistain jälkeen maisemat muuttuu hetkeksi Amritsar ja Bangalore. Ja junalla takaisin Chennaihin. Toivottavasta jouhevammin kuin taannoin Huom! aika jännää koska hakutulos samoilla sanoilla antoi täällä eri vastaukset kuin Suomesta tehtynä….

null
*Elämä oli sillan alla ennallaan verrattuna viime reissuun. Ehkä muutama mökki lisää. Olisi kiva tietää mikä on majapaikan arvo suhteessa verotukseen? Täällä ei varmaan näistä asioista tarvitse huolehtia.

null
*Kaikki piti olla nähtynä aikaisemmilta reissuilta tästä Skywalk ostoskeskuksesta. Yläkerran ravintola oli havaittu hyväksi pihveistään jo vuosi sitten. Nyt rohkeasti juomatauko 38C helteen keskellä kerrosta ylempänä. Kingfisher kylmä olut ja paikallinen baari. Nämä paikat ovat todella harvassa täällä. Vielä hauskempi oli alakerran ns. yökerho klo 17.00 paikallista aikaa. Musa täysillä, miehiä lava täynnä, naisia muutaman vahvan miesvartioinnin alaisuudessa reunanurkkauksissa. Olipahan kokemus matkalla miestenhuoneeseen. Luovutin ja lähdin suosiolla takaisin shoppaamaan. Saaliina luonnontuoksuisia hyttysmyrkkyjä seuraavaa reissua varten Togean Islandille. Varsinainen shoppausaalis 🙂

null
*Tunnelmia kulman takaa

null
*Paikallinen viinakauppa Tasmac. Hain yhden kylmän Kingfisher oluen kämpille. Joku muukin oli tehnyt saman mutta ”jäähtynyt” niille sijoilleen. Hyvä paikka ottaa nokoset

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 + 3 =