8.6 Koh Tao – View Point Resort

Eka päivä täällä omassa uima-allas bungalow paikassa. Ei paha. Allas kuvia tulee myöhemmin. Kännyköistä ei löydy kenttää kuin hetken joten jos tämä kirjoitelma ilmestyy blogiin niin jompikumpi meistä on jaksanut etsiä toimivan kuuluvuusalueen. Kumpikohan? Ruokaa voi tilata suoraan asuntoon joten täältä ei tarvitse periaatteessa liikkua mihinkään. Aamiainenkin kannetaan suoraan pöytään haluttaessa. Ja mehän halutaan. Hintakin tässä paikassa ”vain” 8000 THB / yö joten syytä kantaakin ruokaa selkä vääränä.

Täällä ei kummempaa. Ollaan vaan ja nautitaan 4 päivää. Annella on muuten paikallinen liittymä tällä hetkellä, joten jos viesteihin ei vastailla, niin syy löytyy paikallisesta puhelinnumerosta jota kukaan ei tiedä.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 × four =