Kesä 2017- Indonesia – Singapore suunnitelmat

Kuva2 025

Lopultakin perinteinen kesän Aasia kierros lyöty lukkoon. Otti taas oman aikansa ja vaivansa. Yhdestoista kerta, joten jotain tuolla päin palloa on joka meitä kiinnostaa. Tällä kertaa valitettavasti vain pari viikkoa aikaa joten yritetään ottaa ilo irti aikaisemmin hyviksi havaituista parhaimmista paikoista. Aika ei nyt vain riitä mihinkään kaukaisille uusille saarille vaikka tahtoa toki olisi. Järki pidettävä päässä.
17062016 042

Yksinkertainen suunnitelma. Lento Singaporeen josta saman tien vaihto Balin koneeseen. Jos Finnair suo eikä koneesta ole kumi puhki lähtiessä tai jotain muuta perinteistä. Saapuminen myöhään yöllä Kutalle jossa hieman tarvikkeiden hankkimista ennen siirtymistä Gili Menolle.

Trawangan tuli käytyä viime kesänä ja Menolla ei olla oltu sitten vuoden 2010 ja 2009 joten mukava nähdä tämänkin saaren muutokset. Seuraavaksi yksi yö Ubudin keskustassa josta matka kolmatta kertaa meidän löytämäämme paratiisiin Puri Wulandariin. Loppuaika sitten Singaporessa. Aika simppeli suunnitelma. Majapaikat pitäisi jälleen olla viimeisen päälle. Miksi suotta lähteä kärvistelemään vaikka reppujen kanssa ollaankin liikenteessä.

Kuva2 005
*Vuonna 2010 tässä kohtaa oli Menolla tyhjää. Nyt pitäisi olla uusi resortti omilla pikku pulahdusaltailla:)