Pariisi – kymmenes kerta toden sanonee.. (X)

Eli taas on aika miettiä mitä tekisi syyslomalla ja valintahan ei ollut kovin vaikea, joten Pariisi kutsuu jälleen. Hieman saman kaltainen reissu kuin viime syksynä. Tuolloin parempi puolisko meni etukäteen ja itse tulin puolessa väliä viikkoa perästä. Tällä kertaa toisin päin. Minä lähden yksin sunnuntaina ja Anne tulee perässä keskiviikkona. Takaisin Suomeen sitten samalla lennolla. Tällä kertaa minun vuoro seikkailla yksin muutama päivä Pariisin hieman hämärämpiä historiallisia pikkupaikkoja. Taskulamppu mukaan:) ja ranskankielen perussanasto kännykkään jotta ei kuole nälkään. Majapaikkana viikon ajan jälleen My Time In Paris kautta hankittu asunto Rue de Saint- Antoinelta St. Paulia vastapäätä. Hotel de Sully kivenheiton päässä.

paris kuva
*Paikkojahan riittää muutama. Kuvan kaikki paikat jo kierretty mutta uusia erikoisia tätä reissua varten bongattuja on jo tiedossa. Tottahan toki myös vanhoista hyvistä paikosta nauttien

IMG_4634
*Lisää näitä ja kaikkia muita mukavia pariisilaisia hyödykkeitä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

five × five =