16.10.2017 Pariisi – Rue de Saint Paul 53 – 75004 Paris

Päivitetään tämä päivä myöhemmin kunnes saadaan kameraan materiaalia. Tarkoitus on joka tapauksessa lähteä katselemaan Bellevillen paikkoja, ei shoppausta vaan historiaa ja maisemia – alkupisteenä Rue de Cascades eli vesiputousten katu. Lopetus vielä auki. Sään pitäisi olla hyvä, kesäinen +26C. Ei valittamista. Ruokaa löytynee matkan varrelta.

Aluksi pitäisi kumminkin marssia hakemaan ”Carnet” jostain metroasemalta jotta pääsisi 10 kertaa käyttämään julkisia välineitä. Bussi 96 näyttäisi menevän suoraan sinne mihin on suunta – Rue de Menilmontant. Saa nähdä mihin päädytään. Oletettavasti kumminkin ihan oikeaan paikkaa. Itseluottamus on kova kunnes tulee se perinteinen harhareissu. Ja jos tulee, niin Pariisissa ei pääse kumminkaan enään eksymään.

Aivan mahtava kämppä ja todella hyvällä paikalla. Ei mitään valittamista. Rue de Saint Paul 53. MyTimeInParis toimii kolmatta kertaa. Edelliset paikat oli Germainissa ja Rivolilla. Tällä kertaa kämppä om keskellä Mareen aluetta. Ainoa miinus on että viereisen kirkon St. Paulin kirkon kellot muistuttelevat olemassa olostaan..toisaalta tämähän tuo tunnelmaa..eli pelkkää plussaa tämäkin.

Toivottavasti ei ole enne. Taken ja Liam Neeson seikkailee telkkarissa parasta aikaa Pariisissa. Ihan samanlaista reissua en halua. Sopivasti tapahtumia mutta ei liian paljon. Neeson saa hoitaa pahat pojat kaupungissa, minä katselen parhaimmat näkymät.

h150117 008

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

twelve + nine =