2018 Kesä ja Aasia – Lämpöä..

Kesä 2018 ja perinteinen reissu lämpimään Aasiaan on jo melkein lentoa vailla. Pe 1.6 kone starttaa Bangkokin kautta Denpasariin. 2 viikkoa Indonesiassa ja 1 viikko Bangkokissa. Pitäisi olla lämpimämpää kuin Lontoossa, vaikka ei sielläkään todellaan paha ollut olla. Oli hyvä reissu.

h150617 103

Suunnitelma: Lombok – Cocotinus Sekotong (oma allas) x 3 – Lombok Novotel x 4 (oma allas)– Gili Air Sunrise Hotel x 3 (oma terassi)– Bali Villa Sidemen x 4 (oma allas) – Bangkok Inn a day x 2 (näkymä Wat Arun) + Anantara Riverside x 5 (perinteinen Suite). Aika simppeli luxus kolmeksi viikoksi ja toivottavasti ilman suurempia kommelluksia.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/13/kiintopi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405