13.6.2019 – Villa Sarchi – Amed – Bali – Indonesia

Täällä ollaan edelleen tiukasti kaltereiden takana. Siis ei olla poistuttu mihinkään tästä vapaaehtoisesta vankilasta, sen verran mukavat ovat olleet oltavat. Tytöt tekevät hyvän aamiaisen sovittuun aikaan, yleensä aamu yhdeksäksi. Tämän jälkeen toimisto auki ja kun liian kiireiseksi käy niin virkistystilat lähistöllä ovat varsin toimivat. Suurin osa työpäivästä tulee kyllä vietettyä enemmän siellä virkistysalueen puolella. Se täytyy myöntää. Altaasta ei ehdi aina edes puhelimenkaan vastata.

Yllättävä paikka tämä Amed täällä Balin koillispuolella. Kerran ollaan tultu tänne Gileiltä mutta sekin oli vain välipysähdys kohti Ubudia. Yleensä matkailijoilla suunta on toinen. Ihmiset tulevat tänne pariksi päiväksi matkalla Gileille (tai mitähän siellä on jäljellä viime kesän maanjäristyksen jälkeen). Nyt myös selvisi, että koko ranta-alue on täynnä mitä erilaisempaa majoitusta ja tarjontaa. Ilman skootteria liikkuminen täällä olisi käytännössä mahdotonta. Meillä ei ole tarkoitusta vuokrata, koska ei ole tarkoitus mihinkään liikkuakaan.

Edes ruuan takia ei tarvitse vaivautua mihinkään. Puhelin käteen ja soitto ravintolaan. Reilun puolen tunnin päästä on pöytä täynnä hyvää pöperöä. Hinnatkaan eivät ole niin pahoja täällä, koska kilpailua on enemmän. Silti kunto kasvaa (kasvaisi) jos jaksaisi 14 x 4 m allasta kauhoa tuntikaupalla päästä päähän. Ei olla vielä jaksettu.

Kuvakavalkadia muutaman päivän osalta. EI jaksettu jokaista kuvaa erikseen kommentoida koska eiköhän idea selviä muutenkin