18-22.6 Singapore – Hotel Sheraton Towers – Mustafa Center – Kotiinlähtö

Maailman tulisinta Chiliä  Bhoot Jolokia jauheena ja mistä muualtakaan kuin Mustafa Centeristä ja ruokapuolen hylly nro15. HInta. n. 3€. Käsittämättömät maustehyllyt tässä kaupassa. Mitä täältä ei löydy, niin sitä ei ole olemassakaan. Masaloita sen 100 eri versiota.
Copper Chimney – Uskomattoman hyvä Chinidia ravintola vastapäätä Mustafa Centeriä. Erikoisuus on Intialaisen ja kiinalaisen ruuan yhdistäminen. Tällä kertaa otettiin ihan vaan intialaista ja oli todella hyvää ja hintakaan ei paha n.. 35€ kahden annokselta .Siisti ja ruoka todella hyvää. Vähän niin kuin lottovoitto viimeisen päivän ruuaksi. keskellä kaiken maailman sekalaisia ravintolavaihtoehtoja. Paikka on saanut aika hyvät arvostelut muutenkin.
Vesiputouksia Sheraton Tower hotellin aamiaiskerroksessa.

Eli kuten aikaisemmin mainittu, niin saapuminen tänne Singaporeen Balilta meni varsin vaivattomasti. Singaporen Changin lentokenttä, joka lienee vuosi toisensa perään äänestetään parhaimmaksi maailmassa, on niin toimiva ja siisti, kuin olla vaan voi.

Loppuajan reissustamme olemme viettäneet täällä Sheraton Towers hotellilla, joka hieman yllätykseksi olikin ajateltua enemmän sivussa pääkadulta Orchard Roadilta. Mutta ei haittaa, sillä taksilla pääsee suuntaa tai toiseensa muutamalla eurolla, eikä tarvitse paljoa kävellä. Eli tämän suhteen hyvä sijainti hotellilla.

Huone on oikein kiva, koska tarkoitus olikin löytää hieman erilainen tästä kaupungista. Hauskuus on se, että huoneesta pääsee oman pikkuterassin kautta suoraan altaaseen pulahtamaan. Pikku kiva erilaisuus keskellä Singaporea.

Aamiainen mahtava. Voit tässä huonetyypissä valita joko Loungen puolen tai normaalin puolen. Ilta kannattaa viettää Loungen puolella (17.30-19.30), jossa todella hyvät teemoittain vaihtuvat ruuat. Juomat rajattomat, palvelu sopivan hyvää, ei ylitseampuvan nöyristelevää. Mutta kummassa sitten kannattaa viettää se päivän tärkein ruoka, eli aamiainen? Kummassakin omat hyvät puolensa, mutta se, josta löytyi pekonia, voitti, eli normaali puoli. Aika tärkeä kriteeri loma-aamiaisen suhteen eräille. Tosin kun kotiin pääsee niin ei vähään aikaan halua nähdä hotelliaamiaisen tapaistakaan. Kunnon pitkään keitettyä puuroa kiitos 🙂

Jo pelkästään tämän näkymän takia kannattaa tulla alas syömään.

Tässäpä tämä 14. kerta täällä päin Aasiaa tällä kertaa. Kaikki meni jälleen suunnitelmien mukaan ja oli hyvä reissu. Kiva silti palata kotimaahan ja nauttia Suomen kesästä. Isoin harmi, että Isä ei ole ensimmäistä kertaa todistamassa, että edelleen pärjättiin täällä päin maailmalla. Tähän on vain pakko tottua. Hyvin pärjättiin ja firmankin hommat onnistui hienosti. Kiitos nykyteknologian.

Näkymä huoneen terassilta
Siinä se eka ovi vasemmalla, ei pitkä matka altaalle
Vanhaa mallia itse kuvassa oleva kohde. Tunnistaakohan nuoriso enää tämmöisiä? Mutta se meidän perinteinen ostari 313@Somerset, josta löydettiin se Annen lemppari paikka (TEMT) sijaitsee kokonaisuudessaan Orchad Central kompleksissa.
Normaali hulinaa Singapore -Orchard Road

Hyvä oli reissu, ei voi muuta taas sanoa. Kaikki meni taas suunitelmien mukaan. Mieleenpainuvinta tällä kertaa oli ehdottomasti Sudamala Komodolla ja varsinkin Villa Sarchi Amedissa. Tänne jälkimmäiseen on ehdottomasti tultava toistekin. Oli sen verran hieno paikka omalla altaalla ja huvilalla. Kukaan ei häirinnyt ja ruuatkin tuli silloinkin kun halusi. Perfectos paikka meille 🙂

Lento Suomeen tuli ajallaan ja tällä kertaa tämäkin meni hyvin. Viimeksi jouduttiin odottamaan kentällä yli 7 tuntia korjausten takia. Tosin tästä tuli hyvä korvaus, 1600 € lahjakortti tuleville lennoille. Kaikki valitettavasti käytetty nyt.

Yksityiskohtia hotellista. Meillekin sopisi samanlainen
Hotellin aulabaarin hieno baarihyllykkö. Yksi juoma tuli maistettua ihan vain periaatteen vuoksi. Hinnat ok. Laphroaig n. 20 SGD
Tuttu näkymä varmaan monelle Changi-lentokentällä kävijälle