2.1.2020 – Malediivit – Coco Palm Dhuni Kolhu – Osa II

Coco Palm Dhuni Kolhu. Taas on aikaa mennyt tovi ja paljon asioita on tapahtunut tässä välissä. Vaihdoimme asumusta suunnitellusti Sunset Lagoon Villaan loppuajaksi. Kaikki ei mennytkään tällä kertaa ihan suunnitellusti. Olivat sitten tuplabuukanneet kyseisen asumuksen oman virheen takia. Asia saatiin lopulta selvitettyä paikan isoimman pomon kanssa. Sovimme että asumme pari päivää tavallisessa Water Villassa ja sen jälkeen vaihdamme lopuiksi pariksi yöksi näihin isoihin päätykämppiin. Lisäksi saimme aikamoisen läjän kaikenlaisia kompensaatioita. Autiosaariretki ruokineen, samppanja aamiainen mökille, samppanja pullo, ruokia asunnolle viinien kera, rahallista palautusta jne. Eli loppujen lopuksi oikein hyvä diili kannaltamme. Nyt tällä hetkellä olemme jo Sunset Lagoon Villassa nro 101 josta sitten myöhemmin enemmän omana tarinanaan. Lyhyesti tässä vaiheessa todeten, että ovat todella vaikuttavia puitteiltaan ja kooltaan. Eivät ne tavalliset Water Villatkaan mitään pöllömpiä olleet. Hyvin kelpasi meille, vaikka olivat hieman pienempiä. Ai niin…saaren ainoat televisiot löytävät näistä kahdesta päätymajoituksesta 100 ja 101. Allas on isompi ja pohjalla läpinäkyvä ikkuna suoraan mereen.

Water Villa nro. 89. Aurinko paistoi mukavasti koko ajan

Aurinko on paistanut koko ajan ja pilvistä ei ole ollut tietoakaan. Ei mitään valittamista täältä puolen maailmaa. Alla muutamia yleisiä kuvia alueelta. Tiedä vaikka samoja kuin edellisessä kirjoituksessa. Sen verran sekaisin ollaan näiden kuvien kanssa.

Vasemman puoleinen reuna Villa alueesta on auringon suhteen parempi kuin toinen.
Vasemmalla eka on 89. Taustalla päädyssä 100 ja 101 Sunset Lagoon Villat. Jotta ne saa niin pitää tilata aluksi tavallinen Water Villa ja siten pyytää erikseen upgreidaus.
Water Villa nro. 89
Vaikka All Inclusive niin kämpälle tilattu ruoka pitää maksaa erikseen. Tämä ateria meni tällä kertaa täysin talon piikkiin. Muuten varmaan olisi ollut siinä yli 100 $ tienoilla.
Sampanja aamiainen. Kyllä ne keinot täällä tiesi miten meidät saa lepytettyä pikkuasioilla. Varsinkin kun tuplabuukkaus virhe oli heidän.
Embudhoo autiosaari. Veneellä 5 min päässä. Voi olla yötäkin halutessaan. Bookkaus hotellin kautta. Uskomaton paikka.
Auringonlaskut olleet toistaiseksi hieman pettymyksiä. Mutta ei sen takia tarvitse itkemään alkaa. Muut puitteet ovat olleet puolestaan olleet sen verran uskomattomia.
Normaalista illallisbuffeesta yksityiskohta. Vastaavia mutta erilaisia löytyy lukuisia. Joka illan ruokateema on eri: meksikolaista, intialaista, italialaista jne.

Uusi vuosi meni mukavasti. Aika hienot puitteet oli luotu vuosikymmenen vaihtumisen ympärille. Ravintolan sijasta buffee oli katettu suoraan rantahiekalle. Itse ruoan määrä ja vaihtoehdot löivät meidät ällikällä. Mauista puhumattakaan. Upea oli juhla. Muutamat kuvat paljastaa illan idean

Kunnon mereneläviä ja taatusti tuoretta eikä pakasteesta
Sinne meni. Harmi että Isä ei päässyt tätä näkemään. Muuten olisi ollut kiva vuosikymmen. Jatkamme eteenpäin uusilla silmillä ja haaveilla.
Ihan vain yleistä tunnelmaa iltavaloissa

Ai niin.. aika ero Suomeen on Malediiveilla tällä hetkellä 3 tuntia. Tosin kun saarelle saavuimme piti kelloa siirtää vielä 1 tunti eteenpäin. Coco Dhunissa on oma aika jossa paratiisi elää.

Seuraavassa blogissa hieman enemmän tästä Sunset Lagoon Villasta sekä tämän päivän autiosaarireissusta. Kaksistaan puoli päivää eväiden kanssa aivan uskomattomalla pienellä saarella. Kamera jälleen täynnä purettavaa.