8-10.7.2023 2023 Indonesia – Bali

Bali – Denpasar –  pikainen läpimenoreissu jälleen parin päivän ajaksi, sen suurempia asiasta mellastamatta. Jos mieli tekee Indonesiaan niin kannattaa aina muistaa, että on olemassa muutakin kuin Bali.  Tosin, jos haluat päästä jonnekin muualle tässä maassa, niin tämä vaatii olemista joko Balilla Denpasarissa tai Jakartassa. Näistä kahdesta pääsee kaikkialle sinne, minne täällä ikinä voikaan olla tarve. Kohteitahan toki löytyy.

Olemme toistamiseen pari yötä Kuta Sieview Boutique Resortissa. Sijainti on todella hyvä. Balin alueen suosikkikohteet ovat vaihtuneet aika nopeasti. Ennen ne olivat nimeltään Kuta, Seminiyak ja Legian, nykyään Ganqqu. Paikalliset valittavat, että kaikkialla muualla on nykyään hiljaista. Kaikki ovat siirtyneet Ganqquun eli ns. Instagram paikkaan. Ilman selfiekuvaa Ganqqusta = et ole käynyt Balilla:😊 . Varaudu ruuhkiin. Ne ovat valtavia täällä nykyään. Esim. 15 min matka ruuhkien kanssa voi kestää n. 1.5 tuntia. Voi vaan jatkossa kuvitella kuinka pahaksi tilanne täällä käy.