13.6 Singapore – Mandarin Hotel

Singapore. Eli vika etappi saavutettu. Kaikista aikaisemmista paikoista jäi mahtavat muistot.Täällä viimeiset 3 yötä ja sitten paluulento Suomen kamaralle. Majapaikkana tällä kertaa Marina Mandarin Singapore (n. 400€ /yö). Harbour View huone hotellin ylimmässä 21. kerroksessa mahtavalla näköalalla suoraan Marina Bayn ja kaupungin suuntaan. Meritus Club Lounge tarjoaa omissa tiloissaan ilmaisen aamiaisen, iltapäivä- sekä iltaruuan lisukkeineen sekä muita elämää helpottavia pikkuetuja. Otamme kaiken hyödyn irti, mm. checkout vasta iltakuudelta. Hotelli muutenkin hieman erityyppinen missä olemme aikaisin olleet. Todella mahtava.

Ensimmäisen kerran tuli yllättävä ongelma eteen. Pakko ostaa kunnon kengät sandaalien tilalle. Ensimmäiseksi aamuksi paikan pomolta antoi poikkeusluvan saapua aamiaiselle sandaalit jalassa. Huomenna pitää olla jotain muuta jalassa jos mielii aamiaista. Rantakoodin hylkääminen ja hotellikoodiin muuntuminen onkin tämän päivän yksi teema. Eiköhän tuo meiltä onnistu. Aamut aloitetaan kyllä täälläkin aurinkorasvalla, sen verran kuumasti aurinko heti aamusta porottaa. Mutta perinteinen rantavarustus saa jäädä rinkkaan.

Kaupunki näyttää sen verran mukavalta että kamerat voivat olla taas kovassa käytössä seuraavana päivänä.

null
*Huone vielä siistinä.

null
*Näkymät parvekkeelta.

null
*Marina Bay Sands.Taivaalla seilaava laiva. Alunperin suunniteltiin mennä tänne mutta lopuksi valittiinkin tämä paikka.

null
*Näkymä Loungesta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

nineteen − 5 =