14.4 Bangalore osa II

Jahas. Laukkuja pitää alkaa pakkailemaan. Pitää varata käteistä mahdollisia ylipainoja varten jo tässä vaiheessa. Päivä menikin mukavasti nauttimalla alueen tarjoamia mahdollisuuksia ja antimia. Illan ruokailu vielä kylläkin hoitamatta. Jotain intialaista tottakai. Joko alakerran ravintolassa tai huoneeseen tilattuna. Toisessa vaihtoehdossa pääsisi huomattavasti helpommalla. Vaihtoehtona voisi olla listalta vaikkapa – South India – Kori Ghassi (Karnataka regional specialty chicken with chillies and coconut). Tuossa lauseessa chilit herätti kiinnostuksen

null
*Kiireisiä nämä nykyajan ihmiset. Aina pitää olla yhteydessä johonkin. Tämä meni jo hieman huvittuneisuuden puolelle.

null
*Annelle taas patsaita. Tänne täytyy joskus tulla yhdessä ihan kunnon lomalle Intia kierroksella. Kunnes muu Aasia on nähty ..

null
*Ajankuluksi pari pientä Corona olutta. 1200 rp eli n. 17 euroa. Hieman halvempaa olisi varmaan ollut katukuppilassa mutta muuten olisi tämä paljon kehuttu paikka The Library Bar jäänyt näkemättä. Hieno ja viihtyisä mutta tälläisiähän löytyy meiltä päin muutenkin. Intiassa tosin tälläiset hieman harvinaisuuksia.

null
*Bangalore alkaa pikku hiljaa jäämään taakse. Aamulla 9.30 taksilla lentokentälle ja lyhyt lento Chennaihin. Aluperin piti mennä junalla mutta olisi varmaan ollut ison ylipainoisen matkalaukun kanssa hermoja raastava kokemus. Perillä odottaa ilmeisesti mukava +38 asteen lämpö. Onneksi tykkään lämmöstä joten ei ole ongelma.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two + three =