15.4 Chennai

Eli takaisin Chennaissa. Eilen taisin uhota että nämä lämmöt eivät tunnu missään. Olin väärässä. Nyt tämä 38 asteen lämpö, varsinkin auringonpaisteessa, tuntuu juuri sellaiselta miltä voisi kuvitella. Eli turha mennä suihkuun hikeä lievittämäään sillä hiki on pinnassa ennen kuin suihkusta pääsee ulos. Parempi silti olla valittamatta enempää ja nauttia sillä kohta viilenee. Toivottavasti Suomessa paistaa aurinko ja olisi sellaiset säädylliset + 25 lämpöä jotta palautuminen normaaliin menisi silleen huomaamatta. Taitaa olla turha toivo.

Elämäni ensimmäisen kerran piru vie joutui maksamaan laukuista ylipainoa. Reilu 3 kg (ei paljoa mutta ostokset tekemättä) maksoi 750rp. Ei paha mutta ylimääräinen byrokratia asian vuoksi juoksutti taas ympäri Bangaloren terminaalia pikku asian vuoksi. Loppujen lopuksi tuli päästyä halvalla ja helpolla. Toivottavasti ovat armeliaampia kilojen suhteen Lufthansalla.

null
*Leelassa tuli sitten eilen tilattua huoneeseen se annos. Laiska mikä laiska kun ei jaksanut alakerran liian hienoihin ravintoloihin yksin. Yllättäen ei mitään pahaa sanottavaa annoksesta.

null
*Intian yksi IT-keskuksista Bangalore kehittyy koko ajan. Valtavia tierakennustyömaita joka paikka täynnä. Metrokin, tosin maanpäällinen sellainen oli saatu osittain toimimaan viime kerran jälkeen. Asiat kehittyy ja isoja rakennelmia ei tehdä ihan muutamassa päivässä. Vai rakennettiinko se Roomakin päivässä?

null
*Tämän takia tuli eilen kuvattua se Leelan Library Bar. Nämä ovat niitä normaaleita täällä eli paikallisia ostarin kuppiloita. Länsimaalaisista hotelleista löytyy kyllä niitä hienompia.

null
*Elliot Beach koneesta kuvattuna. Keskellä näkyy se hollantilaiselle merimiehelle rakennettu muistomerkki joka pelasti paikallisen hukkumasta mutta hukkui itse. Paikan päältä katsottuna hieman rapistunut mutta tarinan tietäen aika vaikuttava.

null
*Ei voi mitään. Skywalk Mall ja Arabian Hut foodcourt alueella. Tandoori chicken half 225 rp. Edelleen yhtä hyvä. Miten kanasta on voitukaan saada näin maukasta ja mehevää. Ihan uskomaton.

null
*Palvelija Nilambar (Tai jotain siiheen suuntaan) otti asiat taas halintaansa. Tykkää liian paljon katsella telkkua mun huoneessa joten aina pitää kohteliaasti ajaa johonkin muualle. Mukava tyyppi. Menossa naimisiin lähiaikoina joten teoria viime reissulta hänen suuntautumistaan ei taida enää pitääkään paikkaansa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 × 1 =