15-16.6 Puri Wulandari – Bali

Viime hetket tässä ikimuistoisessa paikassa Ubudissa. Ehkäpä jonakin päivänä uudestaan takaisin. Oli sen verran hauskaa. Aamulla viimeisten valokuvien ja aina yhtä mukavan pakollisen maksutapahtuman jälkeen matka jatkui Balin Kutalle yhdeksi yöksi ennen kuin lento seuraavana päivänä lähtisi kohti viimeistä etappia eli Singaporea. Majapaikka Grand Inna Kuta sijaitsi mitä keskeisimmällä paikalla ihan rannassa ja Matahari tavaratalon sekä kauppakujien läheisyydessä. Hyvä sijaintia yhdeksi pikaiseksi yöksi mutta ehkä ei pidemmäksi aikaa.

null

null
null
*Vastapuolen viidakko näytti varsin vaikuttavalta aamuauringon paistaessa

null
*Tulivuori Gunung Batukaru mukavan rauhallisen näköisenä taustalla. Halutessaan osaa varmaankin olla myös hieman erilaisen näköinen

null

null

null
*UC Jewelry hopeatehdas Celuk Villagessa matkalla Ubudista Balille. Varsin vaikuttavat ulkopuitteet. Jokainen alue tällä alueella on erikoistunut tuottamaan jotakin tiettyä artikkelia.

null
*Patsaatkin yritti estellä lähtö kukat korvissa tai sitten ne vain toivottivat tervemenoa jonnekin. Vaikea ottaa kuvasta selvää kumpi oli tarkoitus.

null
*Kutan ranta Balilla oli entisellään. Ihmiset viettivät laatuaikaa auringonlaskua katsellen

null
*Nykymuoti ”selfien” ottaminen on levinnyt näköjään tännekin. Tekniikka on vain kehittynyt.

null
*Ja rantaistumapaikat Kutan rannalla olivat yllättäen tupaten täynnä mitä ilmeisemmin australialaisia. Auringon laskettua tyhjentyivät kylläkin hyvin nopeasti. Varmaan ihan leppoisaa viettää päivä näinkin jos sellaiselta sattuu tuntumaan

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four + five =