18.10 Pariisi – Paris Mosque – Jardin – Montparnasse Tower – Germain des Pres

Sunnuntai. Kaupat suurimmalta osalta kiinni joten sopiva päivä kuljeskella ympäriinsä ja katsella nähtävyyksiä. Alhaalla kuvakatsaus siinä järjestyksessä mitä missäkin tuli vastaan. Ekana Jardinin puiston kautta Pariisin moskeijaan.Bussilla siirtyminen Montparnassen tornin huipulle näkymiä katselemaan. Napoleonin maallisten jäännösten jälkeen Invalidikirkolta bussilla Luxembourgin puistoon. Muutama askel ja Germainin pikkukatuja pitkin Germain des Pres kirkolle. Lopulta giljotiinin keksijän ja Pariisin vanhimman kahvilan Procopen kautta takaisin hotellille. Tuntuu lyhyeltä näin kirjoitettuna mutta koko päivä siihen silti käytännössä meni. Piti olla rento päivä mutta kroppa on eri mieltä. Lämmin suihku pelasti loppuillan. Upea sää, ystävällisiä ihmisiä, hienoja paikkoja. Alkaa tämäkin kaupunki tulemaan pikkuhiljaa tutuksi. Anne aikoo muuttaa tänne, vastapäätä olisi kiva ullakkohuoneisto…olisikohan vapaa…(Ps. Harri ei anna lupaa..)

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

one × 2 =