21.6 Singapore

Singapore. Eka…tai oikeestaan toinen päivä meni lopultakin shoppailujen merkeissä. Bugis, Chinatown, Clarke Quay ja Little India..siinä ekan kokonaisen shoppauspäivän saldo. Kauppakassit edelleen liian tyhjät. Puuleikkauksia ym. ei tuntunut löytyvän. mutta onnneksi Kirsi antoi huomiseksi vinkin mistä niitä löytyy. Eli huomenna sinne tyhjien kassien kanssa! Ihan mukava kaupunki näin ensinäkemältä tämä Singapore. Shoppailujen suhteen toistaiseksi hieman pettymys, mutta ehkä asia korjaantuu. Bangkokia ikävä shoppailujen suhteen toistaiseksi. Huomenna uusi päivä ja uudet seikkailut. Kotiinlähtö lähenee ja pikkuhiljaa alkaa Suomi taas kiinnostamaan ja kylppäriremontin lopputulos jännittää. Matkailu todellakin avartaa mieltä, ja huomaa tasapainon löytyvän kaukokaipuun ja oman kotimaan välillä. Kyllä maailmalla kaikkkea kivaa löytyy, mutta niin myös Suomestakin. Muutamien eri maista Aasiaan muuttaneiden suurin kaipuu kotimaahan on vuodenaikojen vaihtelu. Ehkä mekin pikkuhiljaa opimme arvostamaan enemmän kirpeitä pakkasiltoja ja räntäisiä syksyjä. Jatkuva lämpö ja auringon paistehan ovat vain lentomatkan päässä. P.S majapaikkamme ikkunasta näkyy Singapore Flyer ,ja kuten formulafanit tietävät, niin formuloiden pit stop on kuta kuinkin sen edessä. Kirsi ja Antero……… olisiko Homestay Inn vapaana seuraavan Singapore F1 aikaan 😉

null
null
null
null
null

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

eighteen + 7 =